Saturday, May 20, 2017

Pelatologio.gr - Οργάνωση πελατών και ηλεκτρονική τιμολόγηση


Online τιμολόγηση - έσοδα, έξοδα, αποθήκη


Όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις χρειάζονται από κάποια στιγμή και μετά μια αποτελεσματική εφαρμογή για να οργανώσουν τις υποχρεώσεις τους, τους πελάτες τους, να κόβουν τα τιμολόγια τους αλλά και να έχουν άμεση εποπτεία τόσο της αποθήκης τους (εάν η επιχειρηματική τους δραστηριότητα περιλαμβάνει κάτι τέτοιο) αλλά και το κυριότερο να γνωρίζουν άμεσα την οικονομική τους κατάσταση.

Για παράδειγμα είναι κρίσιμο να γνωρίζει ο επιχειρηματίας για παράδειγμα πόσα χρωστάει σε προμηθευτές τους αλλά και πόσα του χρωστάνε οι πελάτες του ώστε να διατηρεί την εισπραξιμότητα του σε επίπεδα που θα του επιτρέψουν να συνεχίσει να αναπτύσσετε.

Αν και αρχικά αυτό μοιάζει απλό και εύκολο, όσο πληθαίνουν οι πελάτες και οι υποχρεώσεις αρχίζουν τα προβλήματα και διαφαίνεται η ανάγκη για μια αποτελεσματική εφαρμογή διαχείρισης των πελατών και των οικονομικών της επιχείρησης.

Για το λόγο αυτό μια καλή επιλογή είναι το Pelatologio (Πελατολόγιο) το οποίο προσφέρει όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα που σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμα.

Περιλαμβάνει δωρεάν δοκιμή επαγγελματικού πακέτου για 30 ημέρες ή δωρεάν απεριόριστη χρήστη για επαγγελματίες με λίγους πελάτες.

Δείτε το εδώ

No comments:

Post a Comment